Openingstijden:  Maandag t/m Donderdag:  09:00‑18:00   Vrijdag: 09:00-19:45  Zaterdag's: 9.00‑17:00
Bel ons op: 038-3333950

iPad Pro 10.5″ (2017) reparatie

Apple iPad Pro 10.5″ (2017) reparatie tarieven.Welk onderdeel wilt u repareren?

Weet u niet precies welk onderdeel van uw Apple iPad Pro 10.5″ (2017) kapot is?  Elke reparatie van hardware kan binnen 30 minuten plaatsvinden. Is uw accu, oplaad connector, oplaad connector, camera, camera voor, camera achter, selfie camera, luidspreker, microfoon, trilmotor, wifi, wifi-antenne, netwerk, home knop, aanknop, uitknop aan- en uitknop, scherm, glas, lcd, display kapot? Schermkapot.nl kan uw telefoon maken.

Reparatievoorwaarden

Bij Schermkapot.nl hebben wij Algemene Reparatievoorwaarden. De Algemene reparatie voorwaarden beschrijven de voorwaarden waar u voor tekent bij afgifte van uw smartphone of tablet. Het is belangrijk om deze voorwaarden goed door te nemen, omdat dit van invloed kan hebben op het eindresultaat van uw telefoon, garantieprocedures & andere belangrijke zaken.

  iPad opstureniPad langsbrengen

  Beeldscherm (Op aanvraag)
  Accu (Op aanvraag)
  Microfoon(Op aanvraag)
  Aan / Uitknop(Op aanvraag)
  Trilmotor(Op aanvraag)
  Camera voor(Op aanvraag)
  Earspeaker(Op aanvraag)
  Camera achter(Op aanvraag)
  wifi Antenne(Op aanvraag)
  Oplaad connector(Op aanvraag)
  Netwerkkabel (4G uitvoering ) (Op aanvraag)
  Homeknop(Op aanvraag) (Let op: Na reparatie van de home knop, zal uw Touch ID niet meer werken!)
  Waterschade(Op aanvraag)
  Luidspreker(Op aanvraag)
  Onderzoekskosten(Op aanvraag)

  Voeg eventueel een foto van de schade toe:

  Let op!

  * De reparatie prijzen veranderen wekelijks. Dit heeft te maken met het vraag en aanbod omtrent de reparatie onderdelen. Mocht u van mening zijn dat u bij een ander goedkoper uit bent dan bij schermkapot.nl dan kan het zijn dat er wellicht een prijswijziging aan de inkoopkant is geweest welke door ons nog niet doorgevoerd is, wij streven er naar de prijzen eens in de 2 weken aan te passen. Ook kan het zijn dat de andere reparateur minder goede of  goedkopere onderdelen gebruikt. Voor de actuele reparatie prijzen kunt u contact opnemen met ons: Tel: 038-3333950 E-mail: info@schermkapot.nl